loading
  • DIAJAR DEUI

Senior Living jati Kategori

Yumeya Furniture kai sisikian logam samet hirup senior kaasup cinta korsi sofa / lounge / korsi samping / korsi panangan / counter stools pikeun manula.
  • <p>Extension éféktif</p>

    Extension éféktif

    Extension éféktif korsi kai padet di pasar & grup konsumén.

  • <p>$0 waragad sanggeus-jualan</p>

    $0 waragad sanggeus-jualan

    $0 biaya saatos-jualan, ngabebaskeun anjeun tina kahariwang saatos-jualan.

  • <p>Biaya operasi low</p>

    Biaya operasi low

    Éféktif pondok balik dina siklus investasi tempat komérsial
  • <p>Anti baktéri & Anti viral<br></p>

    Anti baktéri & Anti viral

    Nuluykeun COVID-19 ngabutuhkeun paménta anti-virus tambahan pikeun perabot.

  • <p>2010</p>

    2010

    Ngadegkeun Yumeya Furniture

  • <p>200+ </p>

    200+ 

    Jumlah Pagawe

  • <p>20.000 m²+</p>

    20.000 m²+

    Wewengkon Pabrik

  • <p>100.000+</p>

    100.000+

    Kapasitas Bulanan

Dipilih Ku Leuwih 1.000 Panti jompo,
Imah sepuh & Hirup Bantuan

Yumeya Senior Living Chairs mangrupikeun garis produk énggal anu diluncurkeun dina 2018. Nanging, kalayan pamekaran industri kaséhatan, éta parantos janten salah sahiji garis produk subdivision anu paling penting tina Yumeya's Wood Grain Metal Seating. Salian ciri tékstur kai padet, beungeut Yumeya Senior Living Kursi pisan awét, nu bisa gampang nungkulan tabrakan sapopoé. Korsi tetep ngajaga penampilan anu saé salami mangtaun-taun. Ku alatan éta, beuki loba tempat hirup senior ayeuna make Yumeya Senior Living Kursi pikeun ngaganti korsi kai padet aslina, ku kituna pikeun ngurangan biaya operasi sakabéh jeung shorten mulang dina siklus investasi.


Ayeuna Yumeya nyayogikeun Kursi Hirup Senior Kayu Gandum / Kursi Hirup Ditulungan pikeun langkung ti 1000 Panti Kaperawatan di langkung ti 20 nagara sareng daérah di sakumna dunya, sapertos AS, Kanada, Australia, Selandia Baru, Inggris, Irlandia, Perancis, Jerman, teras salajengna. Top dipeunteun parabot hirup ditulungan pikeun dijual, wilujeng sumping ngahubungan kami.

Kontak Kami

Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan. Ninggalkeun A Pesen Ayeuna Pikeun Ngabejaan Kami Sarat Anjeun.

Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Română
norsk
Latin
Suomi
русский
Português
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
한국어
svenska
Polski
Nederlands
עִברִית
bahasa Indonesia
Hrvatski
हिन्दी
Ελληνικά
dansk
Монгол
Maltese
ဗမာ
Қазақ Тілі
ລາວ
Lëtzebuergesch
Íslenska
Ōlelo Hawaiʻi
Gàidhlig
Gaeilgenah
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Frysk
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Hmong
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
Igbo
Basa Jawa
ქართველი
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
मराठी
Bahasa Melayu
नेपाली
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
简体中文
繁體中文
Basa ayeuna:Sundanese