loading
Infosenter
VR

Hva er de populære ideene til seniormøbler for 2023?

desember 17, 2022

Alt som trengs for å holde eldre beboere komfortable og godt ivaretatt er inkludert iseniorboligmøbler. Du kan finne alt du trenger for å utstyre hjemmet ditt her, fra sidestoler og lenestoler til loungeseter og loveseats. Ved å erstatte utslitte møbler med fasjonable og praktiske Senior Living-innredninger kan du trekke inn potensielle pasienter og familier. Nye møbler kan forbedre beboernes daglige liv samtidig som de forbedrer salgbarheten din.


Vi har satt sammen et utvalg av ferske møbler laget spesielt for seniorbomiljøer som vil skille seg ut i 2023 for å spare deg tid med søket. Seniorer ser ofte etter trendy møbler å plassere på rommene etter pensjonisttilværelsen for å nyte tiden med familie, venner og barn. Ofte leter de etter slike design og ønsker å kjøpe en for dem. Denne artikkelen vil diskutere trendenseniorboligmøbler ideer for 2023. La oss ta en titt på noen av de nyeste designene.

1. Sidestol

En sidestol er en armløs stol. Den armløse formen gjør den slank nok til å passe inn i og rundt trange steder, som bordhjørner og spisekroker, og den brukes ofte i spisestuen som ekstra spisebord.Sidestoler har ofte en treramme, noe som betyr at rygger og seter kan eller ikke er trukket, men bena er vanligvis alltid laget av tre. De kommer i en rekke størrelser, så det er alltid viktig å sjekke spesifikasjonene før du kjøper. Lenestoler er reservert for "hodene" på bordet, mens sidestoler ofte er armløse seter plassert langs langsidene av et rektangulært bord. Sidestoler kommer i ulike stiler og priser, fra stablebare, sammenleggbare modeller til tunge trekreasjoner. Avhengig av hvorfor du leter etter en sidestol i utgangspunktet, kan du bestemme hvilken som er best for deg.

side chairs for senior living

2. Lenestoler

En klubbstol er en solid, godt polstretlenestol. Sammenlignet med andre stoler er armene og ryggen lavere, og stolens form er generelt boksete, men noen ganger buet. Skinn brukes også ofte til klubbstolens polstring. Uttrykket oppsto i England på 1800-tallet, hvor denne stolstilen ble brukt til avslapning på herreklubber. Du kan fortsatt ofte finne denne vintage stolstilen på elegante klubber, puber og restauranter. Den typiske klubbstolen har en sjenerøs størrelse. For maksimal komfort er den ofte 37 til 39 tommer bred (side til side) og 39 til 41 tommer dyp. Som mange andre konvensjonelle design, har klubbstoler blitt modernisert og krympet for å passe inn i mer kompakte rom (du kan ofte finne en klassisk klubbstol som måler 27 tommer bred og 30 tommer dyp, for eksempel).

retirement dining arm chairs

3. Lounge Seter

I de fleste moderne hjem,moderne lenestoler er et typisk syn. Disse stolene er perfekte for en fasjonabel aksent i hjemmet og gir også mulighet for litt nedetid. I løpet av flere tiår har ingen møbler beholdt designet. Evolusjon er en kontinuerlig prosess på alle områder av livet som aldri stopper. På samme måte fortsetter møbelindustrien å produsere nye møbelgjenstander og introdusere oppgraderte versjoner av tidligere modeller. Ingeniører og kreative individer bidrar med friske ideer og dyrere gjenstander til loungestolmarkedene.

4. Love Seats

En stil på setet med to seteputer kalles en loveseat. Man kan romme to personer eller færre, men en sofa har ofte plass til tre personer eller færre. "To-seters sofaer" er et annet navn for loveseats. ENloveseat er mer kompakt enn en sofa. En sofa kan ofte romme tre eller fire personer. Imidlertid er 2-seters kjærlighetssete kun laget for å romme to personer (eller færre). Som konvensjonelle sofaer, kommer loveseats i ulike design, fra plysj, overfylte hvilestoler til sterile, futuristiske armløse sofaer. Når du kjøper en loveseat, søk etter en solid konstruksjon som tåler vanlig bruk.

2 seater love seat for elderly from Yumeya

Hvor kan man kjøpe seniormøblene?

For eldrepleiestoler av trehvetemetall og pleiestoler er Yumeya Seating bransjeleder. Yumeya Wood Grain Steel Senior Housing Chairs gir samme motstandskraft som metallstoler og kan støtte mer enn 500 lbs. De har en solid tretekstur og Tiger-pulverlakk, er tre ganger så slitesterke og kan opprettholde sitt flotte utseende i årevis. Yumeya Furniture tilbyr 10 års rammegaranti i mellomtiden. Eliminer eventuelle bekymringer du måtte ha etter kjøp og akselerer avkastningen på investeringen.


Bruksområder for seniormøbler

Seniorbomøbler ideene nevnt ovenfor har flere anvendelser i hverdagen. La oss ta en titt på noen.

1. Fellesareal

Sidestoler og lenestoler kan plasseres i fellesrom for å trøste eldre mennesker. Det er en vesentlig del av seniorboligmøbler da den enkelt kan monteres med spisestuestoler og andre sofaer. De er laget for å trøste personer med ryggproblemer eller leddproblemer, slik at de kan hvile armene på stolen og legge ryggen på sidestolene.

2. Kafe

Cafe har en flott atmosfære for å gi komfort til folket. Love seter og lounge seter er en perfekt kombinasjon å plassere i kaféområdet slik at paret kan ta en kaffe sammen og hvile i en koselig atmosfære.

3. Servering

Sidestoler og lenestoler passer perfekt til spisestue for eldre og eldre, slik at de komfortabelt kan sitte på dem og nyte kveldsmat med sine kjære. Dekslenes fløyelsmyke tekstur gir seniorer full komfort og hjelper til med å lindre ledd- eller ryggsmerter.

4. Rom

Noen eldre foretrekker å plassere loveseats i rommene ved siden av sengene for forskjellige formål, inkludert å lese bøker, kose seg med familien og ta en kopp te. 


Konklusjon

I denne artikkelen diskuterte vi alt du trenger å vite om trendenseniorboligmøbler ideer i 2023 og deres anvendelser i hverdagen. Sjekk dem før du kjøper en til hjemmet ditt etter pensjonering. Sofaene er ikke bare elegante, men også superkomfortable for eldre mennesker.


Grunnleggende informasjon
  • År Etablert
    --
  • Bedriftstype
    --
  • Land / region
    --
  • Hovedindustrien
    --
  • hovedprodukter
    --
  • Bedrift juridisk person
    --
  • Totalt antall ansatte
    --
  • Årlig produksjonsverdi
    --
  • Eksportmarkedet
    --
  • Samarbeidet kunder
    --

TA KONTAKT

Hvis du har spørsmål om våre produkter eller tjenester, ta gjerne kontakt med kundeserviceteamet. Gi unike opplevelser for alle som er involvert i en merkevare.

Chat with Us

Send din henvendelse

Velg et annet språk
English
العربية
Română
norsk
Latin
Suomi
русский
Português
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
한국어
svenska
Polski
Nederlands
עִברִית
bahasa Indonesia
Hrvatski
हिन्दी
Ελληνικά
dansk
Монгол
Maltese
ဗမာ
Қазақ Тілі
ລາວ
Lëtzebuergesch
Íslenska
Ōlelo Hawaiʻi
Gàidhlig
Gaeilgenah
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Frysk
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Hmong
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
Igbo
Basa Jawa
ქართველი
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
मराठी
Bahasa Melayu
नेपाली
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
简体中文
繁體中文
Gjeldende språk:norsk