loading
Yumeya jati | Custom dijieun pabrik jati hirup senior harga pabrik

Yumeya jati | Custom dijieun pabrik jati hirup senior harga pabrik

Kalayan sagala fitur ieu, sapotong jati ieu bakal ngagampangkeun kahirupan masarakat sareng masihan aranjeunna kahaneutan di rohangan.

1435 Series, mangrupa produk munggaran nu Yumeya gawé bareng jeung desainer HK Mr Wang. Garis anu mulus sareng desain anu elegan nunjukkeun rasa kai padet tina korsi logam anu paling ageung. Digabungkeun sareng téknologi Yumeya Metal Wood Grain, éta sapertos korsi kai padet. 1435 Series kaasup korsi samping, korsi panangan, barstool jeung sofa. Éta ngan ukur tiasa dianggo pikeun tuangeun,  Antosan, Lobi sareng rohangan umum sanés. Henteu masalah kopi, réstoran, hotél, panti jompo atanapi tempat komersil anu sanés tiasa dianggo. Kalayan pola struktur patén khusus Yumeya, Seri 1435 tiasa nanggung langkung ti 500 lbs sareng Yumeya ngajanjikeun garansi pigura 10 taun. Upami masalahna disababkeun ku masalah struktur, kami bakal ngadamel anu énggal gratis.

Salaku produk anyar di pasar, Yumeya Metal Wood Grain Seating ngagabungkeun kaunggulan korsi logam sareng korsi kai padet.

1) Boga tékstur kai padet

2) Kakuatan luhur, bisa nanggung leuwih ti 500 lbs. Samentara éta, Yumeya nyadiakeun 10 taun jaminan pigura.

3) Biaya éféktif, tingkat kualitas sarua, 70-80% leuwih murah batan korsi kai padet

4) Tumpukan-bisa, 5-10 PCS, nyimpen 50-70% mindahkeun jeung neundeun ongkos

5) Enteng, 50% énténg tibatan korsi kayu padet tingkat kualitas anu sami

6) Ramah lingkungan sareng tiasa didaur ulang

Rincian produk

Di Yumeya Furniture, perbaikan téknologi sareng inovasi mangrupikeun kaunggulan utama kami. Kusabab ngadeg, kami geus fokus dina ngamekarkeun produk anyar, ngaronjatkeun kualitas produk, sarta ngalayanan konsumén. pabrik jati hirup senior Kiwari, Yumeya Furnitur rengking luhur salaku supplier profésional sarta ngalaman di industri. Urang bisa ngarancang, ngamekarkeun, pabrik, sarta ngajual runtuyan béda produk on urang sorangan ngagabungkeun usaha jeung hikmah sadaya staf urang. Ogé, kami tanggung jawab pikeun nawiskeun rupa-rupa jasa pikeun palanggan kalebet dukungan téknis sareng jasa Q&A ajakan. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur ngeunaan produk anyar produsén jati hirup senior kami sareng perusahaan kami ku ngahubungi langsung kami. Yumeya Furniture diproduksi nganggo téknologi anyar anu kasohor dina industri perabot. Éta diproduksi dina manufaktur digital anu kalebet kontrol numerik komputer (CNC) sareng prototyping gancang.

YL1435

The Yumeya YL1435 banquet korsi makan epitomize idéal. Korsi ieu mangrupikeun campuran sampurna tina gaya, kanyamanan, sareng kaku. Dijieun ku téknologi sareng mesin Jepang anu canggih di handapeun bimbingan ahli, korsi makan banquet Yumeya YL1435 canggih sareng kualitas. Yumeya YL1435, korsi sampurna pikeun banquets, pikaresepeun tur pikaresepeun. Luhureun curvy di tukangeun korsi méré cerminan classy.  Dina waktos anu sami, warna aqua-biru korsi sareng desain ergonomis masihan ngumpul anjeun suasana anu positip sareng tenang dimana aranjeunna tiasa calik sareng nikmati sababaraha jam. 


Rincian produk

· Rincian

  YL1435 dipaké las pinuh tapi euweuh tanda las bisa  katempo pisan. Ieu kawas keur dihasilkeun ku kapang a. Yumeya dipaké dina jas bubuk macan nu warna ningkat, malah lamun kasampak raket, anjeun bakal boga ilusi yén ieu téh korsi kai padet .Yumeya cooperated kalawan jas bubuk macan nu bisa nyieun pangaruh sisikian kai leuwih realistis tur detil.

· Nyaman

Saluareun daya tarik visual anu luar biasa, korsi ieu mangrupikeun tempat kanyamanan. kanyamanan ensures jam rélaxasi tanpa ngarareunah tina pilihan seating has. Korsi sareng tonggong dirarancang sacara ergonomis pikeun nyayogikeun pangrojong anu optimal pikeun awak anjeun. Bantal anu mewah sareng nahan bentuk nawiskeun sentuhan méwah, ngajantenkeun tempat anu idéal. 

· Kasalametan

Daya tahan mangrupikeun ciri khas tina korsi makan banquet Yumeya YL1435. Korsi tiasa nahan beurat dugi ka 500 lbs kalayan bahan baku kualitas luhur. Dijieun tina logam alumunium kandel 2.0 mm, korsi tiasa tahan uji waktos sareng rigors pamakean sapopoe. Permukaan luhur katingali endah sareng tahan pikeun ngagem sareng cimata, janten cocog pikeun jero ruangan.  setélan. 

· Standar

Nalika ngadamel korsi makan banquet Yumeya YL1435, merekna nganggo téknologi Jepang anu canggih, robot las, sareng coét otomatis. Ieu eliminates malah kasempetan kasalahan manusa, mastikeun 100% konsistensi jeung kualitas. 

Sadaya korsi Yumeya digosok 3 kali sareng dipariksa 9 kali sateuacan tiasa dianggap mumpuni.  produk jeung dikirimkeun ka klien.





Kumaha Ieu Sigana Dina Hirup Senior?

Sampurna. The Yumeya YL1435 banquet korsi makan henteu ngan sapotong jati;  aranjeunna embody gaya, kanyamanan, jeung durability. Desain abadi sareng konstruksi anu kuat ngajantenkeun aranjeunna investasi anu ningkatkeun suasana rohangan anjeun bari nyayogikeun kanyamanan anu teu aya tanding. YL1435 bisa tumpuk pikeun 5pcs, nu  tiasa ngahemat langkung ti 50% tina biaya naha dina transportasi panyimpenan harian. gampang nu bisa minuhan kaperluan  grup beurat béda jeung éta pilihan idéal korsi samping kelas komérsial pikeun manula. 

Langkung kolokasi



Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --
Kirim panalungtikan anjeun
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Română
norsk
Latin
Suomi
русский
Português
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
한국어
svenska
Polski
Nederlands
עִברִית
bahasa Indonesia
Hrvatski
हिन्दी
Ελληνικά
dansk
Монгол
Maltese
ဗမာ
Қазақ Тілі
ລາວ
Lëtzebuergesch
Íslenska
Ōlelo Hawaiʻi
Gàidhlig
Gaeilgenah
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Frysk
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Hmong
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
Igbo
Basa Jawa
ქართველი
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
मराठी
Bahasa Melayu
नेपाली
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
简体中文
繁體中文
Basa ayeuna:Sundanese