loading
ВЕСТИ
VR

Кои се најдобрите фотелја за нега?

ноември 24, 2022

Изборот на фотелји за постари лица содржи седишта кои прават сè, од кревање до столици кои симулираат нулта гравитација за лекување на непријатност во зглобовите и сè помеѓу нив. Овие фотелји не се само практични туку и елегантни. Стол со челична рамка со перниче за седиште и потпирач може целосно да ја отстрани непријатноста во грбот додека ви нуди подвижност без ризик да бидете заглавени на премногу мек стол. Дали го баратенајдобра фотелја за нега? Постојат различни опции за да можете да изберете. Еве некои од најдобрите фотелји за доење.


Кои се најдобрите фотелја за нега?

• Yumeya YW5505 -  Дрвено зрно алуминиумско столче за дневна трпезарија за старечки дом

YW5505 е обложена фотелја дизајнирана имајќи ги предвид постарите лица. Традиционалниот стол повеќе не е направен од цврсто дрво. Целокупната ниска цена е резултат на поедноставен дизајн на столот. Исто така, има капацитет за тежина од над 500 фунти. Користењето на оваа столица во различни комерцијални поставки може да го намали циклусот на рентабилност. Металната рамка и ефектот на зрно дрво што го обезбедува го намалуваат ризикот од олабавување на столчето од цврсто дрво. Столот за јадење за постари лица е тестиран и се покажа дека е доволно цврст за да ги издржи строгостите на стандардите ANS/BIFMA X5.4-2012 и EN 16139:2013/AC: 2013 ниво 2.

Wood grain aluminum senior living dining chair for nursing home Yumeya YW5505 factory

• Yumeya YW5508 - Фотелја за трпезарија за пензионерски дом со изглед на алуминиумско дрво 

Фотелјата YW5508 од заедницата за пензионери е традиционално гледиште на францускиот дизајн на стол за јадење. Столот зрачи со класични и романтични вибрации благодарение на неговиот двоен грб, потпирачите за раце и специјално обликуваните кружни нозе. Целата трпезариска столица со краци е ергономски дизајнирана, обезбедувајќи му најдобра можна поддршка на корисникот. Како бонус, ние користиме авто-пена со високо враќање и средна цврстина која е удобна и за мажи и за жени и трае долго време. Патентната цевка и структурата на Yumeya се користат низ столот за да се гарантира неговата издржливост во домот на постарите лица. Трпезариските столчиња во пензија се тестирани за издржливост и ги поминале стандардите ANS/BIFMA X5.4-2012 и EN 16139:2013 / AC: 2013 ниво 2.

• Yumeya YW5607 - Удобна фотелја од алуминиумско зрно дрво за постари лица

Дебелиот дизајн на потпирачот за грб на фотелјата YW5607 за постари лица овозможува максимално амортизирање кога седат и им овозможува на корисниците најголемо обвиткување, што резултира со максимална релаксација. Ергономскиот дизајн се протега на структурата на столот. Наслонот и седиштето на столот се под агол од 101 степени за максимална удобност за машките и женските патници. Овој сет е погоден за употреба во различни ресторани, вклучувајќи хотели, кафулиња, асистирани објекти за живеење, квалификувани објекти за нега и приватни резиденции.

Comfortable aluminum wood grain armchair for seniors

• Yumeya YW5586-PB - Фотељи со квалитетен дизајн на грб погодни за постари лица

Ја барате најдобрата фотелја за нега? Украсениот дизајн на овален грб на YW5586-PB го прави совршен избор за свечени настани. Како бонус, ние користиме авто-пена со високо враќање и средна цврстина која е удобна и за мажи и за жени и трае долго време. Патентната цевка и структурата на Yumeya се користат низ столот за да се обезбеди неговата издржливост. Трпезариските столчиња во пензија се тестирани за издржливост и ги поминале стандардите ANS/BIFMA X5.4-2012 и EN 16139:2013 / AC: 2013 ниво 2.

• Yumeya YW5588 - Трпезариско столче со тапацир рака за стари лица

Тапацираната фотелја добива форма на конусна цевка, која потоа е нагласена со силно чувство за линија и рационализирани цевки. Како целина, столот зрачи со чувство на модерен минимализам и естетска софистицираност. Удобноста на седиштата е значително подобрен со унитарниот дизајн на краците на тапацирот.Истовремено, ја подобрува безбедноста и обезбедува место за привремено складирање на податоци. Веќе не е само за трпезаријата; хотели, кафулиња, пензионерски заедници, установи за асистенција за живеење, квалификувани установи за нега, па дури и канцеларии, исто така, можат добро да ги искористат. Металната рамка на столот и површинската обработка на зрнести зрнца на столот му даваат изглед на вистинско дрво, а истовремено обезбедуваат иста издржливост. Тестовите за јачина за трпезариската фотелја се ANS/BIFMA X5.4-2012 и EN 16139:2013/AC:2013 ниво 2.

Заклучок

Дали сте заинтересирани занајдобра фотелја за нега? Врз основа на вашите барања, можете да изберете која било од горенаведените фотелји.


Основни информации
  • Основана година
    --
  • Тип на бизнис
    --
  • Земја / регион
    --
  • Главна индустрија
    --
  • Главни производи
    --
  • Претпријатие правно лице
    --
  • Вкупно вработени
    --
  • Годишна излезна вредност
    --
  • Извозен пазар
    --
  • Соработени клиенти
    --

GET IN TOUCH

If you have any questions about our products or services, feel free to reach out to customer service team. Provide unique experiences for everyone involved with a brand.

Chat with Us

Испратете го вашето барање

Изберете друг јазик
English
العربية
Română
norsk
Latin
Suomi
русский
Português
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
한국어
svenska
Polski
Nederlands
עִברִית
bahasa Indonesia
Hrvatski
हिन्दी
Ελληνικά
dansk
Монгол
Maltese
ဗမာ
Қазақ Тілі
ລາວ
Lëtzebuergesch
Íslenska
Ōlelo Hawaiʻi
Gàidhlig
Gaeilgenah
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Frysk
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Hmong
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
Igbo
Basa Jawa
ქართველი
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
मराठी
Bahasa Melayu
नेपाली
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
简体中文
繁體中文
Тековен јазик:Македонски