loading
  • Sinau luwih akeh

Kategori Perabot Urip Senior

Yumeya Furniture kayu gandum logam kursi urip senior kalebu katresnan kursi sofa / Lounge / sisih kursi / lengen kursi / counter stools kanggo wong tuwa.
  • <p>Ekstensi sing efektif</p>

    Ekstensi sing efektif

    Ekstensi efektif saka kursi kayu padhet ing pasar & klompok pelanggan.

  • <p>$0 biaya sawise-sales</p>

    $0 biaya sawise-sales

    $0 biaya sawise-sales, mbebasake sampeyan saka kuwatir sawise-sales.

  • <p>Biaya operasi sing murah</p>

    Biaya operasi sing murah

    Efektif Singkat pengembalian siklus investasi ing papan komersial
  • <p>Anti bakteri & Anti viral<br></p>

    Anti bakteri & Anti viral

    Terusake COVID-19 mbutuhake panjaluk anti-virus tambahan kanggo perabot.

  • <p>2010</p>

    2010

    Pendiri Yumeya Furniture

  • <p>200+ </p>

    200+ 

    Jumlah Tenaga Kerja

  • <p>20.000 m²+</p>

    20.000 m²+

    Area Pabrik

  • <p>100.000+</p>

    100.000+

    Kapasitas Saben wulan

Dipilih By Over 1.000 Panti Asuhan,
Ngarep Sepuh & Bantuan Urip

Yumeya Senior Living Chairs minangka baris produk anyar sing diluncurake ing 2018. Nanging, kanthi perkembangan industri kesehatan, wis berkembang dadi salah sawijining baris produk subdivisi sing paling penting saka Yumeya's Wood Grain Metal Seating. Saliyane karakteristik tekstur kayu sing padhet, permukaan Kursi Urip Senior Yumeya awet banget, sing bisa gampang ngatasi tabrakan saben dina. Kursi isih tetep katon apik nganti pirang-pirang taun. Mulane, panggonan urip liyane lan liyane senior saiki nggunakake Yumeya Senior Living Kursi kanggo ngganti asli kursi kayu ngalangi, supaya minangka kanggo ngurangi biaya operasi sakabèhé lan shorten bali ing siklus investasi.


Saiki Yumeya nyedhiyakake Kursi Urip Senior Kayu Gandum Logam / Kursi Urip sing Dibantu kanggo luwih saka 1000 Nursing Homes ing luwih saka 20 negara lan wilayah ing saindenging jagad, kayata AS, Kanada, Australia, Selandia Baru, Inggris, Irlandia, Prancis, Jerman, lan liya-liyane. Perabot urip sing dibantu kanthi peringkat paling dhuwur kanggo didol, hubungi kita.

Hubungi Kita

Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa layanan, hubungi tim layanan pelanggan. Ninggalake A Pesen Saiki Kanggo Nyritakake Kebutuhan Sampeyan.

Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Română
norsk
Latin
Suomi
русский
Português
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
한국어
svenska
Polski
Nederlands
עִברִית
bahasa Indonesia
Hrvatski
हिन्दी
Ελληνικά
dansk
Монгол
Maltese
ဗမာ
Қазақ Тілі
ລາວ
Lëtzebuergesch
Íslenska
Ōlelo Hawaiʻi
Gàidhlig
Gaeilgenah
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Frysk
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Hmong
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
Igbo
Basa Jawa
ქართველი
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
मराठी
Bahasa Melayu
नेपाली
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
简体中文
繁體中文
Basa saiki:Basa Jawa